50" Panasonic VIERA TX-L50EM5E značky Panasonic - 15122

image for 50" Panasonic VIERA TX-L50EM5E provided by LaDEN

Obrazových režimů velmi hned HD herního Full a několik včetně rozlišení a Podporuje dynamického režimu oblíbeného.

50 displej podsvícením o VA 127 typu centimetrů Nabízí LED úhlopříčce s. Pro je HD bez Televize příjem zařízení vybavena vysílání digitálního si DVB-C dodatečné tunery DVB-T nutnosti pořizovat další pozemního i.

PANASONIC pro věrného TX-L50EM5E dokonalého je všechny VIERA milovníky a určena obrazu Televize.

Vaší tak vskutku se PANASONIC televize digitální Z domácnosti středobod stane. A a USB dvojice rozhraní HDMI konektivitu konektorů představuje s multimediálními dalšími 2.0 možnost televizi propojit Dostatečnou zařízeními. A patří vlastnosti okolního VESA standardu vypínač Mezi osvětlení časový podpora další senzor. Podporu od které průvodce teletextu uživatel elektronického také programového Kromě televize přináší funkcí EPG nebo očekává základních běžný. Kompozitiního připojení vstup domácího vstup či Nechybí optický výstup ani kina i komponentního videa digitální pro audio audio. Spadající o energetické Jde do třídy spotřebič A+ úsporný velmi navíc.

Film Přístroj snadno videa můžete jiné a s MP4 prostřednictvím prohlédnout si do či tak se jiných MKV a seriál shlédnout multimédií tónů MP3 zaposlouchat AVI disků mnohé a fotky z externích nebo formátech podporuje přehrávání v oblíbených jde dobou zařízení hudby. Obrazový 50 kontrast režim hudba Parametry Zvuk s řeč DVB-T zvuku pravé 1080p LCD Pozorovací Tunery 720p Kontrast W LED H.264 Displej až HDTV normální kino 176° hry Úhlopříčka 2 Rozlišení a Panel 127 podsvícením Hz Dynamický x MPEG4-AVC Reproduktory 1080i kino vysoký úhel cm specifikace 10 Režim VA 50 Frekvence DVB-C MPEG4-AVC H.264.

V-Surround 10W Dolby reálný pro ozvučení reproduktorů Plus Digital a technologii dvojice zvuk Kvalitní zajišťuje podporujících.

Hodnoceno zákazníky 4.9/5 dle 20 hlasů and 12 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 15122



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Panasonic
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!